• ”Mötet svarade upp mot mina höga förväntningar. Ett tillfälle att fokuserat och ostört diskutera viktiga frågeställningar med nya infallsvinklar och perspektiv. Intressanta insikter från den senaste forskningen inom området gav utan tvekan bränsle till diskussionen. Energigivande och kanske ett av årets viktigaste samtal!”

  - Kent Conradson, Executive Vice President Scania​

  "Först dagen efter vaknade jag upp ur drömmen, det är det närmaste jag kan komma att beskriva kvällen. Det var länge sedan jag var så närvarande i ett samtal under så många timmar. Verkligen en äkta upplevelse!”

  - Lena Sköld, Head of HR på Försvarsmakten​

  ”Det är verkligen riktigt intressant och givande på flera plan. Otroligt intressanta personer som var med och jag skulle varmt rekommendera forumet till andra. Personligen så brinner jag för hur vi ska leda och organisera oss för att möta nya utmaningar. Vår mission och vision går hand i hand med dessa frågor och det är mycket givande för mig som person och oss som organisation att verka inom dessa forum.”

  - Hanna Mannberg, VD Vapiano

  ”Jag är mycket glad över att ha blivit inbjuden till detta forum och är imponerad över att ni skapat ett initiativ som fångar upp dessa frågor. Det var en intressant mix av spännande människor och ni lyckades verkligen att hålla det vid ämnet hela kvällen. Det kändes som ett tydligt men avslappnat förhållningssätt där man äter gott och skapar samtal med fokus” 

  - Håkan Ericson, förbundskapten för svenska U21- landslaget

  ”Som berättat så har jag och mina medarbetare tyckt att alla sammanhang vi träffat er varit mycket energigivande, intressanta och hoppfulla.”

  - Ann Rudberg, forskare Karolinska Institutet

  "Jag är verkligen glad över att ha blivit inbjuden till denna kväll. Så intressanta och så kloka människor att lyssna på och prata med. Så givande på många plan. Jag hoppas att det blir tillfälle till fler möten framöver."

  - Marie Nilsson Peterzén, grundare Vagabond

All Posts
×