Return to site

KLUSTRET STOCKHOLM

- en ny plats för framtiden

Den 7 mars öppnade vi upp dörrarna till Klustret - en av framtidens mest avgörande platser för samhällets och näringslivets utveckling. En co-working arena mitt i centrala Stockholm och en samlingsplats för människor, företag och orgnisationer som alla önskar vara med och påverka Sveriges utveckling i en mer långsiktigt hållbar riktning framöver.

Att sitta i Klustret är inte som att sitta på vilket kontor som helst. Hela utrymmet är skapat föra att bidra i det kreativa, spontana, samskapandet som vi tror och ser kommer att behövas mer av framöver. Tillsammans med en del där det ges utrymme för stillhet, tystnad, lugn och egen reflektion. Till skillnad från andra co-working platser Stockholm fokuserar vi, utöver tydlig affärsnytta och stark gemenskap, väldigt mycket på att organisationerna som sitter här skall drivas av ett större syfte. En vilja att vara med och bidra till en mer långsiktigt hållbar värld och där Klustret vill vara den självklara platsen för dagens och framtidens stora samhällsförändrare.

Vill du vet mer om Klustret besök www.klustretstockholm.se eller kom och besök oss på Mäster Samuelsgatan 36. Varmt välkomna! 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly