Return to site

HEJ
HÅKAN ERICSON

FÖRBUNDSKAPTEN FÖR SVENSKA U21-LANDSLAGET

Hej Håkan! Du var en av de inbjudna gästerna på vår middag med temat Generationsskiftet på arbetsmarknaden i veckan - vad tyckte du om upplägget? 

Jag är mycket glad över att ha blivit inbjuden till detta forum och är imponerad över att ni skapat ett initiativ som fångar upp dessa frågor. Det var en intressant mix av spännande människor och ni lyckades verkligen att hålla det vid ämnet hela kvällen. Det kändes som ett tydligt men avslappnat förhållningssätt där man äter gott och skapar samtal med fokus.

Vad har du tagit med dig för insikter ifrån samtalen?

Jag har nog inte helt smält alla intryck. Det handlar om att paketera allt just nu såhär en dag efter - ungefär som om man har varit på en intensiv kurs och fått nya intryck som man ska sortera in i nya pärmar för att få ett grepp om det. För mig blev det en insikt och förståelse att vi brottas med samma utmaningar och möjligheter oavsett vilken bransch vi representerar - detta är tydliga frågor inför framtiden inte minst. De andra gästerna var redan nu en bra bit på väg och personer som förstår att man som ledare måste vara lyhörd och anpassningsbar för att leda en yngre generation. Man måste utveckla sig själv och anpassa sig till den nya verkligheten som gäller utan att för den skull tappa sina värderingar.

Tack Håkan! Kommer vi att få se dig på fler middagar framöver? 

Absolut! När jag befinner mig utanför min ”fokusbubbla” skapas ofta nyfikenhet kring dessa ämnen och hur jag kan utveckla min roll som ledare. Och ibland ställs jag inför trånga mentala nivåer, både på och utanför planen, vilket är anledningen till att jag anser att dessa frågor är väldigt viktiga.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly