Return to site

ENGAGEMANG OCH MENINGSFULLHET

I EN KOMPLEX VÄRLD

Lodsten Executive Dinner den 17 mars 2016

”Engagemang och meningsfullhet i en komplex värld” var samtalstemat under vår Executive Dinner som arrangerades i mars. Ett spännande och bottenlöst ämne som gav utrymme för både personliga- likväl som professionella perspektiv. Intensiteten i rummet och den totala närvaron gick nästan att ta på.

Att leda och navigera i en komplex värld, upprätthålla engagemang och skapa meningsfullhet för sina medarbetare och samtidigt utveckla verksamheten var alla överens om är inget som görs i handvändning. Vad som bl.a krävs är god självinsikt, förmåga att se och fånga upp individer samt få insikt om deras inre drivkrafter, hitta sammanhang för samverkan och konsekvent vara nyfiken. Allt snurrar fortare och tillit och involvering blir en allt mer en avgörande framgångsfaktor. Det finns inget självklart svar, men genom samtal, erfarenhetsutbyte, transparens och mod kommer vi steg för steg närmare olika vägar till nya sätt att leda och samverka.

”I vardagen förväntas jag ofta ha svaren, men det är här jag får möjlighet att själv ställa frågorna” var citat som myntades under kvällen.

Deltagare under middagen: Camilla König Ekegren (Lodsten), Tomas Björkman (filantrop och grundare av Stiftelsen Ekskäret), Erik Fernholm (gästexpert), Lena Sköld Hultberg (Försvarsmaken), Toni Petersson (Oatly), Per Adolfsson (Bisnode), Kent Conradsson (Scania) och Aksel Ringvold (Hilti)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly